De ISO 50.001 norm voor energiemanagement

ISO 50001 is ontwikkeld als leidraad om op een gedegen manier aan energiemanagement te doen. Het ISO 50.001-certificaat kan je behalen om aan klanten, businesspartners, stakeholders en medewerkers aan te tonen dat jouw bedrijf terdege met energiemanagement begaan is.

bijfoto opleiding energiebeheer zonnepanelen 2

Begeleiding bij het behalen van ISO 50001 certificaat

De energie-experten van Bureau 9000 loodsen je bedrijf stap voor stap richting het behalen van het ISO 50001-certificaat.

Waar moet je energiemanagement onder meer aan voldoen om het ISO 50001 certificaat te halen?

Het allerbelangrijkste is dat je energiemanagementsysteem gebaseerd is op continue verbetering van de energieprestaties. Daarnaast moeten alle middelen en informatie om die energiedoelstellingen te bepalen aanwezig zijn. En tot slot moeten het systeem en de resultaten vanzelfsprekend voldoen aan de wettelijke eisen.

Zo helpt Bureau 9000 je bij het behalen

Elk bedrijf is uniek. Dat betekent ook dat elk energiemanagementsysteem verschillend is. Toch kunnen we als energie-experts structuur brengen in het managementsysteem van jouw bedrijf. Of je nu de eerste stappen zet in het verbeteren van je energiebeheer of net aan de laatste loodjes werkt: wij werken op maat van jouw bedrijf.

Ondersteuning nodig bij de ISO 50001 norm?