Stel: door een onbekende oorzaak ligt heel je bedrijf plots zonder elektriciteit. Enkel de noodverlichting en andere veiligheidsinstallaties functioneren nog.

De hoogspanningsinstallatie moet manueel terug ingeschakeld worden. Wat nu? Want weinig collega’s staan hiervoor te springen, en terecht.
Hoogspanning brengt specifieke eigenschappen en risico’s met zich mee. Manueel ingrijpen moet volgens strikte procedures. En hoe zaten die ook alweer in elkaar?

Hier biedt een degelijke training de oplossing. Bureau 9000 biedt daarom de vervolmakingscursus Schakelen op hoogspanning aan.

Voor wie? Iedereen die al een geldig BA5-attest op zak heeft, of wie deze vervolmakingscursus ter opfrissing wil herhalen.

Wat? Tijdens deze halve dag opleiding focussen we ons eerst op de gevaren die hoogspanning met zich meebrengt. We bekijken welke PBM’s we hiervoor nodig hebben en gaan in op de te volgen procedures. Nadien gaan we in een demoruimte de theorie in de praktijk omzetten. Onze hoogspanningsexpert coacht de cursisten tot ze zich comfortabel voelen bij het in- en uitschakelen van een HS installatie. Elke cursist zal de procedures kunnen oefenen op drie verschillende hoogspanningsinstallaties.

Opleidingsduur: halve dag

In-company opleiding Schakelen op hoogspanning

Open opleiding Schakelen op hoogspanning

€ 250 excl. BTW (ontbijt inbegrepen)

Trainingcenters in Zwijnaarde

Inschrijven

Wat mag u verwachten van de opleiding Schakelen op hoogspanning?

  • De gevaren risico’s bij hoogspanning

  • De juiste PBM’s bij hoogspanning
  • De vitale 5 of gouden 8
  • Procedures voor het in- en uitschakelen
  • Schakelen op hoogspanning in de praktijk

Interesse in de opleiding Schakelen op hoogspanning? Schrijf je in via onderstaand formulier:

  • Ik wens me in te schrijven voor:

Bekijk onze andere opleidingen

BA4 Opleiding basis

BA5 Opleiding Refresh

VCA Opleiding