Veilig werken rond elektriciteit? Volg onze opleidingen:

Om veilig te werken in de omgeving van elektriciteit zijn goede opleidingen belangrijk, en zelfs wettelijk verplicht. Daarom bieden we het complete plaatje BA4- en BA5-opleidingen, maar ook VCA, industriële elektriciteit, AREI 2020 en zonnepanelen. Je kan deze opleidingen bij ons in meerdere talen volgen: Nederlands, Frans en Engels.

Werken rond elektrische installaties is nooit zonder risico’s. Bijna dagelijks gebeuren er grote of kleine arbeidsongevallen met elektriciteit. De wetgeving verplicht dan ook specifieke opleidingen voor wie in de buurt van elektriciteit werkt.

Op zoek naar een degelijke opleiding BA4, BA5, VCA, AREI 2020, industriële elektriciteit of zonnepanelen? Zoek je een opleiding in Brussel, Vlaanderen of Wallonië? Wil je de veiligheidsopleiding aan je personeel ook in het Frans of het Engels aanbieden? Bij Bureau 9000 vind je het allemaal.

KMO-portefeuille

Bureau 9000 is door de Vlaamse overheid gecertificeerd als dienstverlener binnen de KMO-portefeuille. Dat betekent dat als je bedrijf tot 30% van de opleidingskost kan terugkrijgen. Het registratienummer van Bureau 9000 is DV.O 220019. Meer info over de KMO-portefeuille.

Opleidingen veilig werken rond elektriciteit. Zo werkt het!

Verhoog de veiligheid in je bedrijf met een opleiding door Bureau 9000. Onze erkende technische specialisten leiden uw medewerkers op, zo verminder je het risico op ongevallen aanzienlijk en ben je wettelijk in orde. Na het volgen van een van onze opleidingen ontvangen je medewerkers een attest en hebben ze de kennis om veilig te werken rond elektrische installaties.

Ontdek hieronder ons opleidingsaanbod. Vind je er niet meteen de veiligheidsopleiding die je zoekt? Of vind je wel de opleiding, maar niet in de taal die je wenst? Contacteer ons dan gerust voor een opleiding op maat van jouw medewerkers. We helpen je met plezier verder.

De gewenste opleiding gevonden? Schrijf je medewerkers in voor de open opleiding, of vraag een in-company opleiding aan. Zo kan je de opleiding binnen je bedrijf zelf aanbieden.

Onze opleidingen

BA4 Opleiding basis

BA4 Opleiding refresh

BA5 Opleiding basis

BA5 Opleiding refresh

VCA Opleiding

Schakelen op hoogspanning

Opleiding Het Nieuw AREI

Wens je meer toelichting?

Contacteer ons